Kosten van maatregelen

- Sommige maatregelen kosten helemaal niets! Zie rubriek 'Wat kan ik doen ?'

Mochten de eerder genoemde maatregelen niet het gewenste effect geven, dan is het laten uitvoeren van metingen* een goede optie.

Tarieven (per 1 jan. 2018):

Optie 1: voor een complete 1e meting (nulmeting) € 525,- incl. BTW en reiskosten (tot 100km enkele reis). Hierbij ga ik uit van een meetduur van 2,5 uur. Verlenging van meettijd a €65,- per uur excl. BTW is mogelijk.

Optie 2: Bij geen behoefte aan een uitgebreid schriftelijk meetverslag is de prijs voor de 1e meting €325,- incl. BTW en inclusief reiskosten (tot 100km enkele reis).

Optie 3: Specifieke meetwensen a €65,- per uur met een minimum meetduur van 2 uur exclusief reiskosten (€0,35 per km) en exclusief BTW.

Optie 4: Vragen via info@emstraling.nl; Het eerste half uur van mijn (telefoon / e-mail)tijd is gratis, daarna €30,- per half uur.

 

(Ik maak graag een schriftelijke, vrijblijvende offerte)


TIP: schaf geen dure 'oplossingen' aan voordat een meting in huis heeft plaatsgevonden.

* Een meting houdt in dat m.b.v. geavanceerde apparatuur de EM stralingssituatie in huis in kaart wordt gebracht. De resultaten zullen in een rapport (indien van toepassing) worden toegezonden inclusief adviezen voor aanpassing of verbetering. Het rapport zal telefonisch worden doorgenomen.
 
 
Terug naar  Maak een afspraak