Achtergrond

N.B: raadpleeg altijd éérst een arts voordat u verdere stappen onderneemt in uw zoektocht naar oplossingen!

Als EM gevoelige ben ik zelf al vele jaren op zoek naar oplossingen voor het probleem van EM gevoeligheid (overgevoeligheid voor elektromagnetische straling). Gedurende deze tijd heb ik vele specialisten (reguliere en alternatieve) bezocht voor hulp bij dit, voor mij zeer serieuze gezondheidsprobleem. In deze periode merkte ik dat de gemiddelde arts of specialist weinig tot niets weet van de effecten van EM straling op de gezondheid van mens en dier. Daarnaast heb ik gemerkt dat artsen nog niet in staat zijn EM gevoeligen (ook wel EHS - Electro HyperSensitiviteit patienten genoemd) naar hulpinstanties te verwijzen.
Dit alles heeft mij er toe gebracht zélf naar oplossingen te zoeken en al mijn ervaringen te bundelen en beschikbaar te stellen voor iedereen die nog aan dit traject moet beginnen.
Een andere reden voor deze website is dat onze wereld in een enorme stroomversnelling zit als het gaat om de hoeveelheid en aard van EM straling om ons heen. Gezien de, op z'n zachtst gezegd zéér twijfelachtige gezondheidsaspecten rondom de hedendaagse intense EM straling, is het essentieel dat hiervoor grote aandacht wordt gevraagd.
Met mijn praktijkervaring en technische EMV opleiding kan ik u van dienst zijn door metingen uit te voeren waarmee de EM stralingssituatie bij u thuis in kaart kan worden gebracht en een plan van aanpak kan worden opgesteld om een evt. ongunstige situatie te verbeteren.
 
Terug naar Startpagina