Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

Hallo Marcel en Connie,

Vond het een heel leerzame cursus. Begrijpbare techniek, meetbare velden en aantoonbaar werkende afscherming.

Het effect van elektromagnetische velden op mensen en dieren is heel belangrijke kennis waar veel te weinig aandacht voor is.

Jullie kennis heeft ook een economisch belang. Als mensen niet deel kunnen nemen aan het arbeidsproces kost de overheid dat geld, nog afgezien van hoe de mensen zich zelf voelen.

Ga je naar de veeteelt, elke veehouder weet dat wanneer het welzijn van zijn dieren goed is dat ze optimaal renderen. Nu wordt een meting waarschijnlijk alleen gedaan als er iets niet goed is. Je zou het eigenlijk preventief moeten doen.

Netbeheerders maar ook bijvoorbeeld dierenartsen zouden kennis van het effect op mensen en dieren moeten hebben en hun weg moeten kunnen vinden voor nader onderzoek als dat nodig is. Het zou goed zijn als mensen in die beroepen ook eens zo'n, misschien voor het doel wat aangepaste, cursus zouden volgen.

Groeten,

Cursist

Cursus stralingmeten - 22-11-2017 - 10:55

Net terug van de basiscursus emv. Dit is een goede cursus. Doen ! Oprechte docent die veel weet , en overduidelijk graag wil dat je verder komt in de materie. Uitstekende en mooie locatie, uitstekend verzorgd, Connie bracht ook veel inzichtelijks en ook zij weet waarover ze het heeft uit eigen ervaring. De stof was goed geordend en duidelijk, ook in de mappen die je meeneemt. Veel gelegenheid tot vragen stellen, wat ook voortdurend gebeurde. Marcel weet goed in te spelen op de vragen en vervolgens terug te komen op de stof die hij wilde behandelen. Marcel en Connie zijn duidelijk volstrekt integer en begaan met het onderwerp, ook uit eigen ervaring. Waardevol dus.

RV - 26-11-2016 - 20:36

Ik kan iedereen de basiscursus EMV aanraden.

Informatie die me jaren speurwerk kostte (of op internet niet vindbaar is) komt overzichtelijk en in verzorgd cursusmateriaal voorbij. Verder wordt effect van apparatuur als spaarlampen, beamer, zendmast, WiFi, elektra getoond met diverse meetapparatuur zodat je niet alleen de theorie begrijpt maar ook ervaart wat het effect is en tevens hoe je dat kan meten. Zeer ervaren docent die het ook nog eens goed weet uit te leggen.
De kennismaking met andere cursisten vond ik zeer waardevol.
Ik heb waardevolle tips van de docent gehad.

Een aanrader.
Ik kan niet wachten tot er een vervolgcursus komt.

R - 03-02-2016 - 00:53

Zeer goed initiatief, de moeite waard om uit Vlaanderen te komen. Niet te veel theorie, vooral meten en zien in de praktijk.
Niet alleen de technische kennis en ruime ervaring van de lesgever, maar ook uitwisseling van ervaringen over EHS met de andere cursisten was erg nuttig.

Marleen Verbruggen - 25-11-2015 - 08:41

Op 21 november j.l. de basiscursus EMV gevolgd. Zeer de moeite waard. De theorie is zeer helder uitgelegd en in de middag praktisch toegepast; in diverse proefopstellingen mochten we zelf gaan meten. Hoog- en laagfrequente velden kwamen aan bod, evenals "vuile stroom". Je kunt direct zien wat het effect van bijv. spaarlampen is op je lichtnet en wat een transformator teweeg brengt. Diverse oplossingen kwamen aan bod, wat soms echt een eye-opener was! Leuk om te ervaren dat, wanneer de hoofdschakelaar uit was, bijna iedereen het verschil in zijn lijf kon voelen. Verder goede locatie, lekkere lunch en voldoende aandacht. Marcel en Connie, bedankt!

angela van alphen - 23-11-2015 - 15:13


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »