Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3

Marcel heeft me goed op weg geholpen in de complexe wereld van de elektrosmog en mgl. oplossingen daarvoor.D.m.v. een huismeting, uitgebreide uitleg en meedenken van hem, kreeg ik een goed beeld van de belangrijkste veroorzakers in mijn situatie, en wat eraan te doen. Hij gaf opties in de vorm van eenvoudige,goedkope tips,praktische oplossingen en op langere termijn,duurdere oplossingen. Kortom, door Marcels advies kan ik er zelf mee vooruit.
Hartelijke groet, Ingrid Franken

ingrid franken - 04-05-2011 - 12:35

Marcel van Rijt heeft ons huis op straling onderzocht en erg goede, praktische en werkzame tips gegeven.
Ik ben zelf elektro-overgevoelig en het komt allemaal nogal nauw. Marcel denkt goed mee. We zijn erg tevreden en het is prettig om iemand met zo'n deskundigheid te kunnen raadplegen.

Marieke Hoeve, energetisch therapeut
www.depraktijkruimte.nl

Marieke Hoeve - 14-01-2010 - 08:57

Als deskundige op het gebied van de radiŽsthesie heb ik veel ervaring met stralingsbelastingen in woonhuizen. Dhr. van Rijt heeft mijn eigen woonhuis recent op technische stralingen doorgemeten. Hij doet dit werk nauwkeurig en professioneel, geeft realistische adviezen en heeft een voor de leek goed leesbare schriftelijke verslaglegging. Ik ben erg tevreden over het geheel en kan u daarom zijn werk enthousiast aanbevelen.

drs Erik W. Kasteleyn m.a. natuurgeneeskundig therapeut

Erik Kasteleyn - 26-09-2009 - 21:39


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3