Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

zaterdag 7 november cursus gevolgd bij Marcel en Connie. Een leerzame cursus ook als je al een redelijke theoretische achtergrond hebt. De praktijk is zeer goed verzorgd met benodigde meetinstrumenten en testopstellingen. Vragen worden zeer duidelijke en indien mogelijk met demo uitgelegd. Voor een eventuele vervolgcursus geef ik mij weer op.

Hans van Dam - 12-11-2015 - 18:27

zaterdag 7 november cursus gevolgd bij Marcel, een leerzame cursus. met goede en heldere uitleg. met volop test en meet apparatuur, demo materiaal en demonstraties. daarnaast een zeer enthousiaste uitleg.
voor wie meer over het onderwerp wil weten, een aanrader

Wim Verhoeven

w verhoeven - 10-11-2015 - 21:18

Zaterdag 7 november een cursus Straling gevolgd bij Marcel.
Een enthousiaste docent. Hij weet goed waar hij het over heeft.
Heeft sheets en hand-outs mooi verzorgd.
Kan de voor mij tamelijk onbekende theorie helder uitleggen. Ik begrijp waar het over gaat. Kan ook empatisch reageren als ik me geraakt voel door de materie. Hij heeft veel meetapparatuur bij zich waarmee de cursisten mogen oefenen. De cursuslokatie is zeer geschikt; rustig gelegen in een natuurlijke, stralingsarme omgeving. Zijn co-docent is ook deskundig en vriendelijk.

Heleen Rook - 10-11-2015 - 12:01

Ik heb begin dit jaar mijn huis/praktijk laten doormeten door Marcel.
Nadat ik al ooit eerder een meting had laten doen en mijn huis al enigzins had ontstoort, bleek uit een lichaamsmeting dat ik nog steeds behoorlijk was belast met straling! Mijn klachten m.b.t. straling waren inmiddels al wat minder, vermoeidheid ('gaar voelen'), bloedneuzen, maar voelde bovendien nog altijd een druk/spanning op mijn hoofd.
Marcel werkt uiterst nauwkeurig en heeft veel verstand van zaken. Al gauw bleek dat nota bene mijn werkplek zwaar belast was! Ik zei oh nee toch niet juist de plek waar ik veel zit?!? Het apparaat gaf een veeeel te hoge waarde aan en Marcel knikte neehhh dit is niet goed. Hij constateerde een DECT van de bovenburen en een WIFI, die allebei lekker hard op mij neer straalde! O.k. dat was de eerste ontmaskering! Vervolgens meette hij een extreem hoog vervuild electriciteitsnet! Nou das lekker dan dacht ik, heb ik weer! Zulke waarden had die in zijn 20-jarige carriere nl. niet eerder gezien. Dat zei de vrouw van de lichaamsmeting ook al:(
Al met al was het dus nog niet best in mijn huis. De meting duurde ong. 2,5 uur, erg boeiend en leerzaam overigens. Alsof er een nieuwe wereld voor je opengaat. Niks zweverigs aan! Gewoon nuchter meten. Dan wordt de straling pas echt zichtbaar, nah ja vooral hoorbaar, wat een irritant geluid, nou dat irritante geluid is ook een zeer irritant gevoel en zeker ongezond, als deze velden continu op je af komen! Inmiddels heeft mijn bovenbuurvrouw haar DECT eruit gehaald, ze vond het wel vreemd dat elke plant die ze vlak bij de DECT telefoon plaatste zou gauw dood ging :(
De dag nadat ze de DECT eruit had gewerkt, dacht ik dat ik een nieuw huis had! Wat een verschil zeg! Niet normaal, heb me nog nooit zo goed gevoeld in dit huis! Bleef ook veel meer in mijn energie, en vrolijker! Ook heb ik filters laten plaatsen op een aantal stopcontacten om de spanning van het net drastisch te verminderen. Inmiddels een aardpen laten slaan om het huis beter te aarden. Een aardingsmat gekocht om zelf beter te aarden, die ligt nu in mijn bed, dat slaapt goed! Ik informeer al vrienden, familie, mijn clienten, over straling, m.n. DECT tel, wifi e.d. Want een goede gezondheid, is verder kijken dan alleen je lichaam, ook je huis is een lichaam waar je in woont en dat moet een gezonde, fijne plek zijn. Beste mensen ik kan iedereen een meting aanraden, het is een investering maar het is het echt dubbel en dwars waard!
Er is overal een oplossing voor, wees niet bang dat je dan niet kan internetten, bellen o.i.d. Wees blij dat je weet dat dit wellicht de oorzaak was van je klachten (slapeloosheid, duizelingen, hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid, gespannen, boosheid etc.) Wees blij dat je je kinderen kan beschermen of informeren. We leven in een draadloze wereld, zoek opnieuw de verbinding, u kunt het wel voelen, uiteindelijk is iedereen er in meer of mindere mate gevoelig voor.
Ik wens u een goede gezondheid. En Marcel bedankt! Hoop dat je veel mensen bewust maakt en mag helpen door je metingen!
Francis

Francis - 02-05-2013 - 18:18

Marcel, bedankt voor jou deskundige advies voor het stralingsarm maken van onze woning. Jij hebt een ongrijpbaar onderwerp door te meten en uit te leggen, zichtbaar en begrijpelijk gemaakt. Je kunt goed uitleggen. Je positieve houding en betrokkenheid daarin waardeer ik enorm. Naar aanleiding van het advies hebben we maatregelen genomen zoals het uitschakelen van de WIFI, het vervangen van de DECT-telefoon en het slaan van een nieuwe aardpen. Het positieve resultaat daarvan is dat ik geen spier- en gewrichtspijn meer heb, uitgeruster wakker wordt en lekkerder in mijn vel zit. Ik kan daardoor beter functioneren. Kortom: ik kan jou werk aanbevelen aan iedereen die elektrogevoelig is, of belangstelling heeft voor een stralingsarme omgeving. Met een vriendelijke groet, Jessica.

Jessica - 11-01-2013 - 08:31


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »